– NIEUWE BEHEERDERS – 

Zoals bekend gaat ons beheerdersechtpaar Hennie van Lier en Carry Martens stoppen m.i.v. 1 september van dit jaar.  Met trots laten wij jullie weten dat we inmiddels nieuwe beheerders hebben gevonden. Te weten: Frank en Christel Zeegers-Wiegers!


Zij starten met dit mooie nieuwe avontuur op 1 juli aanstaande, zodat Hennie en Carry nog de gelegenheid hebben om hun de fijne kneepjes van het vak bij te brengen.

Natuurlijk willen we jullie de gelegenheid geven om Hennie en Carry te bedanken voor hun jarenlange inzet. Jullie zijn van harte welkom op:

AFSCHEIDSRECEPTIE HENNIE & CARRY
ZONDAG 24 SEPTEMBER van 14:00 tot 17:00 uur 

om hun nog even de hand te schudden. Natuurlijk zijn onze nieuwe beheerders dan ook aanwezig, zodat jullie hun alvast ‘live’ kunnen ontmoeten.

Noteren jullie deze datum? Wij hopen op een grote opkomst.
Van harte welkom!
EVEN VOORSTELLEN –

Met trots stellen wij aan jullie voor de nieuwe beheerders van ons Gemeenschapshuis De Kastanje, Christel en Frank Zeegers.

M.i.v. 1 juli aanstaande nemen zij de taken van Hennie en Carry over. Natuurlijk komt er nog een officieel afscheid van onze huidige beheerders. Er is dan tevens de gelegenheid om nader kennis te maken met de nieuwe beheerders. Wij houden jullie op de hoogte.